Nu Åbner Orkesterklubben igen

Nu åbner Orkesterklubben igen!!!

Orkestersamspil for alle børn, der har lyst til at spille musik!! Har du lyst til at lære at spille et instrument og spille sammen med andre børn, så grib chancen !!! I orkesterklubben kan du lære at spille på violin, cello, kontrabas eller fløjte.

Deltagelse er gratis!!!

Orkesterklubben starter efter påskeferien, og varer helt frem til sommerferien, hvor vi afslutter med koncert. Der spilles en time hver uge, og der er masser af musiksjov på programmet! Al orkesterspil foregår på Korsager Skole i dramasalen.

Der er instrumenter til alle!!!

Der er to orkesterklubber at vælge imellem.

Orkesterklub 1. – især for børn der går i 2. - 3. eller 4. klasse. Onsdage i tidsrummet 12.15 til 13.15 Violin, cello, kontrabas.

Orkesterklub 2. – især for børn der går i 3. - 4. og 5. klasse Onsdage i tidsrummet 13.45 – 14.45. Violin, cello og fløjte. Her er trompeter og trækbasuner også velkomne. Du kan tilmelde dig her http://rytmiskcenter.dk/klassisk-musik-broenshoej/

eller bare møde op. - Vi ses!!

Orkesterklubben er muliggjort af Københavns Kommune ”Mere musik til byens børn”. Takket være Tuborgfondets donation har MusikAlliancen instrumenter til alle deltagende børn!! Det lokale børneorkester støttes endvidere af Oticon Fonden og Beckett-Fonden. Se mere: www.Musikalliancen.dk

Foto: kaj Bonne